Hopp til hovedinnhold

Book bedriftstilpassede kurs!

Har du fått nye kolleger som skal onboardes og læres opp i systemene dere bruker på jobb? Eller kan det være på tide med en oppfriskning for eksisterende brukere? Da kan dere booke et kurs med oss som er skreddersydd for akkurat dere.

Når du booker et bedriftstilpasset kurs hos oss kan du være sikker på at du møter en rådgiver med lang erfaring og masse kunnskap. Vi kommer forberedt og skreddersyr kurset spesifikt til deg og dine kolleger.

Det er mange fordeler med å booke bedriftstilpasset kurs hos oss:

  • Vi har kunnskap som vi gleder oss til å dele – vi har siden starten av 90-tallet hjulpet bedrifter i alle slags størrelser og bransjer med alt fra komplekse utfordringer til enkle løsninger.
  • Vi er alltid oppdatert på de siste nyhetene og funksjonene som ikke alle har tatt i bruk.
  • Vi har kunnskap om onboardingprosessen dere gjorde sammen med oss og kan tilpasse kursene til SuperOffice slik det er satt opp hos din bedrift.
  • Vi har lang erfaring med SuperOffice og alle regnskapssystemene som kan synkroniseres mot verktøyet.
  • Vi er fleksible – dere kan komme til oss, vi kan komme til dere – eller vi kan møtes digitalt.

Book bedriftstilpasset kurs

Åpen kurskalender

I tillegg til våre bedriftstilpassede kurs skreddersydd for deg og din bedrift, arrangerer vi åpne kurs jevnt gjennom hele året. I vår kurskalender finner du flere typer kurs som er designet til å inspirere til bedre bruk og utnyttelse av forretningssystemene dine.