Hopp til hovedinnhold

18. oktober 2023

Sted: Meet Ullevaal

Sikre din plass i dag!

18. oktober 2023 inviterer vi til årets Cloud Con.

Vårt største kundearrangement!

Systemene der du samler de viktige ressursene til din bedrift, som økonomi, kunder og ansatte, er i stadig endring. På Cloud Con. deler vi av vår kunnskap og erfaring for at du skal være rustet for fremtiden.

For oss ligger ikke nøkkelen til å lykkes med digitalisering bare i teknologien, vi har mennesker i fokus. Derfor vil personlig utvikling også stå høyt på agendaen denne dagen.

Vi har begrenset med plasser, så sikre din billett i dag.

Hva kan du forvente deg på Cloud Con.?

Dagen er delt i to; før lunsj er felles for alle før vi senere deles i tre ulike fagspor - du velger selv det sporet som passer DEG best!

Dagens første foredragsholder er Sigurd Granmark! Han er en av landets mest ettertraktede foredragsholdere som inspirerer medarbeidere og ledere til å bli bedre! Han har tidligere jobbet som leder av Adidas-gruppen og har i senere tid kartlagt over 700 organisasjoner i privat og offentlig sektor. Få, om noen, har bedre oversikt over hva som skaper engasjerte medarbeidere og en god bedriftskultur.

Felles for alle hans foredrag er at de setter mennesket i fokus, og denne gangen er intet unntak. På Cloud Con. vil Sigurd dele av sin kunnskap og fortelle om hva det er som gjør at noen bedrifter lykkes og andre ikke. Vi er mer sammen med våre kollegaer enn vår egen familie. Det sier noe om hvor viktig det er å trives på jobb, og det er lettere å være god i et selskap hvor det er en god KulTur!

Sted: Meet Ullevaal

Dagens andre foredragsholder, Yngvar Ugland, er helt rå på nye teknologier og innovasjon, og omtales gjerne som hele Norges forbrukerteknolog! Han har lang erfaring fra ulike start-ups og fintech-selskaper, og jobber nå med å videreutvikle forbrukerteknologi i en av Norges største banker, DNB. Vi er stolte over at han kommer på Cloud Con. 2023 for å prate om Metaverse, web3 og AI. Hva er det egentlig, hvordan påvirker det forbrukere og bedrifter? Og hvorfor skal man bry seg? Eller skal man det?

Agenda

08:15 - Dørene åpner // Deltakerregistrering

09:00 - Velkommen til Cloud Con 2023!

09:20 - Sigurd Granmark // Hva er det som gjør at noen bedrifter lykkes og andre ikke?​

10:00 - Yngvar Ugland // Hva er egentlig Metaverse, web3 og AI? Hvordan påvirker det forbrukere og bedrifter? Og hvorfor skal man bry seg? Eller skal man det?

10:45 - Pause

11:00 - Panel med Visma & SuperOffice // Ordstyrer: Yngvar Ugland
ESG, trender, teknologi og mennesker er blant temaene.

11:45 - Lunsj i restauranten, ta en tur innom våre samarbeidspartnere som står på stand

12:30 - Etter lunsj kjører vi ulike spor, vil du høre mer om ERP, CRM eller HRM? // Mer info om de ulike sporene finner du under

15:00 - Takk for i dag! Benytt muligheten til å ta turen innom våre samarbeidspartnere som står på stand før du drar hjemover

CRM-sporet

CRM-sporet på Cloud Con. passer for deg som er CEO, selger, markedsfører, kundebehandler eller har en lignende stilling. Her vil du høre fra to av våre CRM-kunder som deler sine erfaringer, og forteller hvordan de bruker SuperOffice for å skape verdi.

HRM-sporet

HRM-sporet er for deg som jobber med HR og/eller lønn. Ettersom Visma Lønn legges ned enste år har vi mye fokus på Payroll i denne sesjonen, men vi vil også ta en gjennomgang av noen HR-systemer. Her vil flere representanter fra Cloud Connection og Visma være tilgjengelige for spørsmål.

ERP for deg som skal til skyen

I årene som kommer må du som i dag er på en on-prem ERP-løsning over på et system i skyen. Hvorfor har Visma to skybaserte løsninger og hva bør du som kunde tenke på når du skal velge? Det får du svaret på her.

ERP for deg som allerede er i skyen // Visma.net ERP

Dette er sporet for deg som har Visma.net eller som nå sitter og vurderer å kjøpe Visma.net. Matthias Stieglmeier er leder for Visma.net og vil fortelle om hva Visma gjør for å sørge for at du som kunde er på et fremtidsrettet system som utvikles i stor fart. 🚀 Kanskje du også får noen tips og triks du kan ta med deg.

Påmelding

Foredragsholdere

Sigurd Granmark

Hva er det som gjør at noen bedrifter lykkes og andre ikke?

Yvette Hoogewerf

Visma // Business Area Director ERP

Yngvar Ugland

Hva er egentlig Metaverse, web3 og AI? Hvordan påvirker det forbrukere og bedrifter? Og hvorfor skal man bry seg? Eller skal man det?

Olav Einar Rygg

Eksportfinansiering Norge – Eksfin // Avdelingsdirektør

Øyvind Larsen

Visma // CEO Visma Software

Jan Andersen

SuperOffice Norge // Produktdirektør

Stefan Seppänen

Proffkjøp // Salgs- og markedssjef

Camilla Heidenreich Bommen

SuperOffice Norge // Administrerende direktør

Gisle Jentoft

SuperOffice // CEO

Møt våre samarbeidspartnere på stand!

Compello logoeMarketeer logoBxSoftware logoVisma Software logoSuperOffice logoSimployer logoContracting Works logoDottie logoEquality Check logo

Påmelding