Hopp til hovedinnhold

Våre samarbeidspartnere

Vi har flere flinke samarbeidspartnere som vi jobber med. Sammen skaper vi og finner optimale løsninger for våre kunder.

to kvinner og en mann som ser på felles skjerm

Vi er veldig glade for å samarbeide med flere flinke folk!

Her kan du bli litt bedre kjent med våre samarbeidspartnere. Alle disse løsningene kan selvfølgelig integreres mot ett eller flere av våre systemer.

SpeedyCraft

SpeedyCraft er et system for håndverkere som tar for seg både timeregistrering og ordreplukking. Systemet synkroniserer timer, sjekklister, kostnader og materiell mellom utearbeidere og kontoret og gjør arbeidshverdagen enklere. Med SpeedyCraft får du en arbeidshverdag uten papir og du har til enhver tid full kontroll på både lager og timeføring for de ansatte. SpeedyCraft kan integreres med flere av våre løsninger og fagsystemer.

SmartDok

SmartDok er et datafangstsystem for bygg- og anleggsbransjen og er den mest brukte løsningen i bransjen. Med SmartDok får du alt i en app, og du har alltid oversikt over alt fra timer på mann og maskin til vareforbruk og brøytelister. Løsningen består av flere moduler som gir deg full kontroll og oversikt.

Handyman

Handyman er et ordresystem for den moderne håndverker. Verktlyet gir deg en fullstendig oversikt over planlagte hendelser og du kan fakturere timer, gi tilbud ute hos kunde og mye mer - alt via nettbrett, mobil eller PC. Dette gjør det lett å opprettholde kommunikasjonen mellom den som er ute hos kunde og de som sitter på kontoret. Verktøyet er modulbasert og du kan enkelt velge, endre og legge til de modulene din bedrift trenger.

Compello

Compello har 25 års erfaring med å levere en fullverdig tjeneste for din fakturahåndtering - der målet er å automatisere flere arbeidsoppgaver. Med Compello kan du automatisere inntil 90% av fakturaflyten. Dette kan spare deg for mye tid og penger. Compello benytter seg av den nyeste teknologien, med bruk av maskinlæring for å effektivisere din jobbhverdag. Test Compellos sin egen tid- og kostnadskalkulator her.

Sticos

Kunnskap via teknologi. Sticos skaper smarte løsninger for deg som jobber innen personal og økonomi. Sticos skal være en faglig støttespiller slik at du alltid kan føle deg trygg på at du følger regelverket.

IntegrasjonsPartner

IntegrasjonsPartner BITS AS jobber med digitalisering og automatisering av handels- og logistikkprosesser. De utvikler, implementerer og supporterer smart programvare. Målet deres er hele tiden å hjelpe kunder med å jobbe mer effektivt, redusere kostnader og bli mer konkurransedyktige.

BxSoftware

BxSoftware hjelper deg å få kontroll på lageret. Med de riktige produktene og gode rutiner er det mye å hente og du kan spare både tid og penger. BxSoftware har lang erfaring med logistikk for små og store bedrifter og standardproduktene er ferdig integrert med ERP-systemer, dette gjør at de kan levere disse raskt og til en fast pris.

Vil du vite mer? Send inn skjemaet under så tar vi kontakt med deg

Joakim Svendsen

Salgsleder ERP & HRM, Oslo

+47 463 16 634