Hopp til hovedinnhold
Rånåsfoss kraftstasjon

Akershus energi har valgt Business NXT som en del av sin digitaliseringsstrategi

Som en del av sin digitaliseringsstrategi har Akershus Energi valgt å bytte ERP-system.

De tar nå i bruk Business NXT med Cloud Connection som partner og ruster seg for fremtidig vekst. Med Business NXT får de et skybasert ERP-system som samler alle forretningsprosesser som økonomi, lønn, rapportering og prosjektstyring i samme system. Dette betyr færre manuelle prosesser, systemer som snakker sammen, forenklet tilgang på data og bedret informasjonsflyt.

Erling Paulsen og Kim Grøsle, kontraktsignering, Akershus Energi, Cloud Connection
Erling Paulsen (Leder Energi) og Kim Grøsle (Økonomisjef Akershus Energi)

En ren skyløsning for fremtiden

Business NXT er en ren skyløsning fra Visma Software og valget er en del av digitaliseringsstrategien til Akershus Energi. Løsningen tilrettelegger for grenseløse muligheter med åpent API, slik at bedrifter har muligheten til å skreddersy sin helt egne ERP-plattform i skyen. Business NXT ble offisielt lansert 4. mai 2023, men vi i Cloud Connection har hatt kunder på løsningen siden mai 2022.

«Vi har valgt Business NXT fordi det virker som et fleksibelt og fremtidsrettet system vi kan vokse med. Vi er imponert Visma sin evne til å utvikle innovative systemer og har tro på at dette vil gi oss effektivitet i mange prosesser. Cloud Connection gjorde et godt inntrykk gjennom hele prosessen. De stilte godt forberedt til møtene, hadde kunnskap om bransjen og var en god diskusjonspartner allerede fra starten for å finne de beste løsningene for våre behov.» - Kim Grøsle, Økonomisjef, Akershus Energi

Utviklet i samarbeid med bransjen

Vi har tilpasset en løsning for energibransjen. Denne er utviklet sammen med energibedriftene i over 20 år, noe som har tilført oss god kunnskap og erfaring med denne bransjen. Løsningen har sømløs datainnsamling fra time- og arbeidsordre-systemene ISY JobTech, SpeedyCraft og PowerCatch, samt logistikk og lagerstyring.

Dette gir energikonsernene et oppdatert grunnlag for prosjektstyring og lønnsutbetaling, uavhengig om timer og materiell skal kostnadsføres, aktiveres eller faktureres som anleggsbidrag. Tilhørende rapportmodul sørger for oppdatert rapportering og ivaretar kravene til NVE og eRapp 2.


«Vi er veldig glade for å ønske Akershus Energi velkommen som kunde. Fra første møte merket vi at de er veldig fremtidsrettet og klare for en hverdag i skyen. Vi ser frem til å hjelpe andre energiselskaper på samme reise.» - Erling Paulsen, Leder Energi, Cloud Connection.

Representanter fra Cloud Connection og Akershus Energi samlet for oppstartsmøte