Hopp til hovedinnhold

Attollo sparer både tid og penger med en automatisert prosjekthåndtering i Severa

Attollo sparer opp mot flere dager på å slippe å fakturere og bokføre manuelt.

Møt vår kunde Attollo

Attollo startet opp i 2007 og er et konsulenthus med spesialisering innen analyse, i hovedsak Datawarehaouse, Business Intelligence, analyser og planlegging. De hjelper kundene sine med å få en dypere forståelse av virksomheten deres. Med nesten 90 ansatte og en imponerende portefølje som omfatter mer enn 100 kunder, er Attollo en veletablert aktør i markedet. I filmen under møter du daglig leder Thomas Pettersson, Bedriftsutviklingssjef Daniel Fosselius og Teamleder/Prosjektleder Maria Sjörs der de forteller om sin opplevelse med prosjekthåndteringsverktøyet Severa og oss i Cloud Connection som partner.

Systemer som ikke snakket sammen

Attollo brukte tidligere et timeregistreringsprogram som ikke var integrert med deres forretningssystem, Visma Administration. Dette medførte at de manuelt måtte føre informasjon mellom timeregistreringsprogrammet og Visma Administrasjon. I tillegg fulgte de opp prosjektene sine i kompliserte Excel-ark. Etter hvert som selskapet vokste og begynte å håndtere større prosjekter, innså de at Excel-filene ikke lenger kunne håndtere de nye kravene. Derfor begynte de å lete etter en løsning med et kraftig prosjektstyringsverktøy som var integrert direkte med forretningssystemet. Det var da vi Cloud Connection kom inn i bildet.

Med Severa sparer de både tid og penger

Takket være deres nye systemløsning har de nå full kontroll over hele flyten fra prosjektstart til fakturering av kunder. Tidligere måtte administrerende direktør Jonas Boström bruke flere dager på å fakturere sine over 100 kunder. Det måtte gjøres mye oppfølgingsarbeid for bokføring og alle fakturaer måtte manuelt legges inn i Visma Administration. Nå kan de enkelt fakturere direkte fra Severa og bokføring skjer med et knappetrykk.

I tillegg til dette har de også automatisert og effektivisert mange steg i prosjektledelsen, noe som har resultert i både tids- og kostnadsbesparelser.

Vil du vite mer om Severa? Send inn skjemaet så tar vi kontakt

Joakim Svendsen

Salgsleder ERP & HRM, Oslo