Slik fungerer Visma.net ERP til din nettbutikk

Sindre Johansen
27.nov.2018 10:26:44

Når informasjon flyter sømløst mellom to ulike systemer og blir automatisk oppdatert med tall i sanntid - da er vi fornøyde.

Visma.net ERP er den mest avanserte logistikk løsningen som finnes i skyen, og sammen med en hvilken som helst e-handelsløsning har du den perfekte match for automatisk håndtering av ordre i netthandelen. Vi i Cloud Connection har testet integrasjoner mellom Visma.Net ERP og flere ulike e-handel plattformer, både Magento, WooCommerce, Shopify, EPI Commerce, Gurusoft og flere. 

LES OGSÅ: Dette er forbedringspotensialet til nettbutikken din

Hva må vi tenke på når vi har en e-handelsløsning?

Det viktigste er å ha rett vare på lager til riktig tid, sånn at kundene får det de ønsker seg når de bestiller. Når du integrerer Visma.Net ERP med e-handelen din holder Visma.net ERP kontroll på hele lageret og vareflyten. Denne informasjonen overføres til systemet for e-handel  i sanntid slik at nettbutikken alltid viser rett beholdning til dine kunder.

tilbud på logistikkløsning til e-handel

I selve e-handelsløsningen beriker du varene og legger på bilder og tekst. Mange bruker også forskjellige PIM (product information management) løsninger i dag, hvor det finnes mange muligheter for gode integrasjoner. 

Automatisk betaling og ordrebehandling i e-handelen

Når kundene bestiller varer i nettbutikken går ordren rett inn i Visma.net ERP og hvis det er privatkunder så reserves beløpet på enten DIBS eller en annen betalingsløsning. Når dette er gjort skal varen plukkes, pakkes og bekreftes levert. Systemet finner sporingsnummer og statusen i e-handelsløsningen endres slik at pengene trekkes fra valgt betalingsløsning. Samtidig som dette skjer oppdateres varene med riktig beholdning og bedriftens regnskap med med rette tall.

LES OGSÅ: Går IT budsjettet til vedlikehold av gammel teknologi?

Hva betyr dette for bedriften?

Du som jobber med logistikk kan fokusere helt og holdent på å optimalisere lageret ditt og gjøre de riktige innkjøpene til riktig tid. Resten flyter automatisk.

Skulle du finne ut at et tredjeparts lager er tingen så kan vi automatisere verdikjeden hele veien og har blant annet en integrasjon mot OnGoing sitt 3PL system.

Kontakt oss i chatten hvis du har spørsmål.

LAST NED: Ferdig priset tilbud på logistikkløsning til din e-handel!

Tilbudet inneholder èn pris per måned,
ferdig priset prosjekt og en prosjektplan.

Last ned vår ebok

Kanskje du liker

disse historiene om E-handel