Hopp til hovedinnhold
Gard Brunsell fra Protan Entreprenør

Protan Entreprenør har full oversikt over sine prosjekter i SuperOffice CRM!

Med forhåndsdefinerte signeringsprosesser i Verified for SuperOffice får de signerte dokumenter og avtaler enkelt inn i CRM-systemet - lagret på riktig salg og prosjekt.

Protan Entreprenør AS er en landsdekkende kjede av takentreprenører. Med sine 400 ansatte er de til stede i hele Norden, og bruker SuperOffice som sitt CRM-system.

Hovedmålsetningen da de skulle i gang var å få oversikt; oversikt per avdeling, medarbeider, type salg, prosjekter, når de skulle utføres, til hvor mye, til hvilken fortjeneste og med hvilke aktører. Det har de fått til, og i dag kan de se denne oversikten sammen med all tilhørende kontaktinformasjon og dokumentasjon.

Med vår app Verified for SuperOffice sender Protan Entreprenør ut tilbud som kunden kan signere direkte fra e-post eller telefon. Signaturene registreres automatisk og salget fortsetter videre i sin prosess som et prosjekt og utførelse.

Arbeidere fra Protan Entreprenør ute på byggeplass
Det tette samarbeidet vi har hatt med Cloud Connection har vært veldig bra. De gangene vi har ønsket å gjøre utviklinger eller forstå hva vi har hatt muligheten til å få til gjennom SuperOffice, så har dere vært der hver eneste gang.
Gard Brunsell

Salg- og markedsdirektør for Norden, Protan Entreprenør AS

Protan Entreprenør abonnerer på Cloud Care-avtalen, vår supportavtale som gir løpende rådgivning, brukerstøtte og teknisk support innen våre løsninger. For dem, betyr det at det bare er å ringe oss om det er noe de lurer på!

I videoen under får du møte Gard Brunsell som forteller om deres erfaringer med oss som leveransepartner, og om deres bruk av SuperOffice CRM!

Les flere kundehistorier her

Se alle kundehistorier