Visma.net Logistics

Markedets mest komplette skybaserte logistikksystem for butikk og e-handel.

icon_e-handel

Få kontroll på morgendagens varehandel i dag.

Kom i gang!
ehandel_wheel@2x

Spar tid og penger med systemer som snakker sammen

Det hjelper lite med masse salg hvis systemene bak ikke håndterer pågangen. Ved å få alt til å snakke sammen, minimerer vi antall manuelle oppgaver, og åpner slik for en rekke funksjoner som gir en mer lønnsom og effektiv drift.

Aldri mer manuell 'punching'

Spar tid med automatiseringer på ordre, faktura, bankstyring, returer, myndighetsrapportering og godkjenningsflyt. Minimer antall manuelle oppgaver med regelbaserte forslag og håndter avvikene. 

Enkel betaling og kreditering

Tiden for manuell fakturering, er over. Nå skjer alle disse prosessene enten ved at kunden betaler med kort/Klarna, eller at faktura går ut automatisk etter leveranse. Alt blir ferdig bokført, og det eneste regnskapsavdelingen må gjøre er å kontrollere. 

Full kontroll på varelageret

Har dere eget lager, et tredjepartslager, eller kanskje begge deler? Visma.net viser deg en totaloversikt over hvilke varer som er på hvilke lager, og hjelper deg å optimalisere lagrene dine til enhver tid. 

Effektiv levering og retur

Rask levering er alfa omega for alle kunder. Med Visma.net sin integrasjon mot e-handel (som for eksempel Shopify/WooCommerce), sendes ordren umiddelbart til lageret. Vi tilbyr også returordninger som sørger for at returen ligger klar i systemet dersom varene kommer tilbake. Det betyr tid spart, og en bedre kundeopplevelse. 

Få varsler når lageret blir tomt

Med tøffere marginer og svingninger i valuta handler alt om å bruke tid på å optimalisere varebeholdning: Få varsler, sett opp rutiner for sesongvariasjoner og min/maks-beholdning, og sørg for at alt ligger klart til innkjøp -automatisk!

Hent ut rapporter og regnskapstall

Rapportering er ofte nøkkelen for at ansatte skal kunne være tettere på, mer motivert og inspirert. Med Visma.net har du mulighet til å sette opp rapporter til alt fra styret, ledelsen, mellomledere eller lager-ansatte. Gi alle en visuell oversikt over KPI-er og skap engasjement! 

Koble sammen andre systemer

Med integrasjoner til for eksempel nettbutikk, returløsninger og lager, kan bedriften bygge et eget, skreddersydd system.
Her er noen av systemene vi integrerer med Visma.net:

woo-commerce
Sparebank1
ongoing
Nordea
SG
axia2
DNB
Bahs
shopify
zuora
epi
bx2
app2
magento
consig2

Allerede i 2022 vil over 80% av omsetning fra norsk varehandel (både B2B og B2C) gå gjennom e-handel.

Er du klar?

Add a button link here

Noen suksesshistorier fra våre kunder