Hopp til hovedinnhold

Northug og Tufte er blant de aller beste på netthandel

Merkevarer som Northug og Tufte Wear har skjønt at for å bli best må du være opptatt av detaljene. De har begge vært nummer 1 i hver sin idrett i mange år og tar med seg samme holdning når de trer inn i forretningsverden. Det gjør oss som ERP-leverandør stolte og høyt motiverte for å levere.

Når vi snakker om kunder som har gått "All In" betyr det at de har valgt å modernisere og optimalisere alle delene av det å drive business. De har ikke bare et ønske om å bruke Cloud ERP “for skyens skyld”, men de ser at det gir en skalerbar forretningsmodell A - Å. Hele verdikjeden deres er omfavnet av det skybaserte forretningssystemet. Fra lager og logistikk til nettbutikk og økonomi.

Ken drar deg gjennom integrasjonene som tillater Northug og bokstavelig talt sende raske briller i posten.

Det finnes et stort antall Cloud ERP Systemer der ute og alle lover å løse nesten alt mellom himmel og jord. For Tufte og Northug er ERP grunnmuren til forretningen de skal bygge fremover, men den virkelig store effekten tar de ut ved hjelp av integrasjoner. Integrasjoner som sørger for at all data flyter mellom de ulike systemene og tilbake til ERP systemet. De to selskapene minimerer menneskelige feil og skaper en sømløshet hvor færrest mulig mennesker er involvert.

LES OGSÅ: Hva er ERP? (https://cloud-connection-web.vercel.app/aktuelt/hva-er-erp-egentlig)Slik gjør de det
Northug og Tufte lever av å flytte varer raskest mulig. For dem handler det om å få kontroll på 3 ting: (Tredjeparts) Lageret, Shipping og selve e-handelen.

De er avhengig av å se helheten for hvordan ordre kan komme inn til ERP systemet, sendes videre til plukk hos lageret og til slutt sende informasjon og vare til kunden, så effektivt som overhodet mulig. Dersom det blir gjort én feil i denne prosessen kan potensielt hele profitten gå tapt. Varen vil komme i retur eller verste fall bli sendt alt for sent.

Northug og Tufte gjør de nødvendige justeringene på de små detaljene hele tiden. De har sett på sin verdikjede med lupe og koblet på den nødvendige teknologien for å skape en behagelig kundeopplevelse. De vet at det er kundene som gjør at de lykkes over tid.

ERP er ikke kult
For la oss være ærlige, det er ingen som synes ERP er kult (eller - vi synes det) og jo mindre kundene våre ser til sitt system jo bedre er det. Visma mener at det ultimate ERP systemet ikke har en eneste bruker. Tenk litt på det - ingen brukere i Visma.net ERP? Kult ikke sant?

Det kunder som Northug og Tufte Wear egentlig vil, er å være best på produktutvikling og bærekraft. ERP er bare en kobling for å oppnå en effektiv forretningshverdag.

Så takk til to av Norges råeste utøvere for at dere har valgt å gå "All In".