Hopp til hovedinnhold

Visma.net ERP

Skybasert økonomisystem som enkelt kan kan skaleres opp eller ned avhengig av behovet til din bedrift og størrelse. Visma.net inkluderer et fullt sett av integrerte tjenester innen økonomi, logistikk, reiseregning, fravær og mye mer.

Mann og kvinne som jobber i kontorlandskap

Økonomi i skyen

Visma.net er systemet for deg som ønsker full kontroll på økonomien, automatisering av tidkrevende prosesser, innsikt og analyse, samt effektiv lagerhåndtering hvis du har behov for det. Denne skybaserte løsningen kan enkelt skaleres opp eller ned avhengig av behovet din bedrift har og størrelse.

Løsning legger til rette for automatisering, samarbeid og integrering av forretningsprosesser. Visma.net inkluderer et fullt sett av integrerte tjenester innen økonomi, logistikk, reiseregning, fravær og mye mer. Med en skyløsning blir den daglige driften enklere. Du trenger ikke lenger tenke på installasjoner, oppgraderinger og serverdrift.

Visma.net hjul

Visma.net ERP

Løsningen er utviklet for å håndtere store mengder informasjon, og presterer på nivå med det beste innen installert programvare. Visma.net inkluderer et fullt sett av integrerte tjenester innen økonomi, logistikk, reiseregning, fravær og mye mer.

Sett opp godkjenningsflyt for inngående faktura, fordel til rett avdelingsleder eller godkjenner, og automatiser utbetalinger til leverandør gjennom bankintegrasjonen. Automatisk oppdatering av betalingsinformasjon på kunde- og leverandørreskontro. Få oppdaterte valutakurser i systemet, reevaluer kunde -og leverandørfordringer fortløpende.

Trenger du regnskapet levert i en annen valuta, finnes støtte for oversetting av hovedboken. Avansert funksjonalitet som periodiseringsnøkler, kostnadsbærere eller automatiske rapporter kan aktiveres.

Jeg er veldig tilhenger av at visma.net-verden har mange systemer som er knyttet sammen, og at vi slipper alle de eksterne integrasjonene. Alt skal fungere så knirkefritt og sømløst som mulig, og det gjør det nå med både Payroll, Expense, Calendar og SmartDok.
Kim Vevle

Regnskapssjef, Kronsteingruppen

Vil du ta en nærmere titt på Visma.net ERP?

En kostnadsfri demo vil inneholde:

💭 En en-til-en prat med en av våre konsulenter

🤝En kort introduksjon av Visma.net ERP

📈 En rask gjennomgang av løsningen

🕓 Samtalen tar mellom 30 og 45 minutter, avhengig av behov og spørsmål

Book en demo her

Visma.net Logistikk

God lagerkontroll og lagerstyring er avgjørende for den daglige driften og fortjenesten i alle bedrifter med logistikkbehov.

Si farvel til feilberegninger og tapt fortjeneste. Med logistikken i Visma.net er du alltid oppdatert på bruttofortjenesten på varene du selger. Du får også full oversikt over all salgshistorikk. Med oppdatert og nøyaktig informasjon kan du trygt gi dine kunder opplysninger om pris og leveringsdato.

Visma.net Logistics gir deg tryggheten du behøver om at du alltid kan levere på det du har lovet.

Prosjektregnskap med Visma.net

Prosjektregnskap er en løsning lagd for å hjelpe deg å administrere prosjektene dine. Visma.net ERP er et prosjekt definert som en engangsinnsats planlagt for utførelse innenfor bestemte tids- og kostnadsrammer, og med forventet budsjett og inntekt.

Modulen for prosjektregnskap i Visma.net ERP håndterer både interne og eksterne prosjekter og kan brukes til å opprettholde fullstendig og strukturert informasjon om prosjekter. Dette inkluderer sporing av kostnader, budsjett og forventet inntekt. Arbeidsområdet gir deg mulighet til å lage prosjekter og prosjektoppgaver, knytte prosjekter til ansatte, ressurser og spore arbeidstid og kostnader samt prosjektets arbeid som pågår. Modulen er også integrert med andre moduler i Visma.net ERP, som Finans og Logistikk. Er du interessert i et prosjektstyringsverktøy, kan du lese mer om Visma.net Project Management.

Tilleggsmoduler

Visma.net kommer med flere tilleggsmoduler for å gjøre din hverdag enklere

Her er noen av systemene vi integrerer med Visma.net

WooCommerce logo
SpareBank 1 logo
Ongoing logo
Nordea logo
aXia logo
DNB logo
Ropo Capital logo
Shopify logo
Zuora logo
EPI logo
BxSoftware logo
App4Sales logo
Magento logo
Consignor logo
Maksimer logo

Vil du vite mer? Send inn skjemaet så tar vi kontakt med deg

Joakim Svendsen

Salgsleder ERP & HRM, Oslo

+47 463 16 634