Hopp til hovedinnhold
Arbeidere på vei opp en stige

Contracting works

Contracting Works gjør deg klar for fremtiden i skyen. Det er er utviklet for å være det optimale ordre- og prosjektstyringsverktøyet, av og for håndverkere.

Håndverkerne til skyen med Contracting Works!

Lage ny serviceordre, se prosjektstatus, sende faktura, mens du er på vei til neste befaring? Ingen problem! Vi i Cloud Connection tilbyr Contracting Works, et skybasert ordre- og prosjektstyringsverktøy for håndverksbransjen.

Verktøyet gir den oversikten du trenger for å ha full kontroll på oppdragene i ditt firma – integrert med ditt økonomi- og lønnssystem, samt feltløsning (for eksempel. Speedycraft, e.l).

De som har erfaring fra dagens Visma Contracting vil kunne kjenne igjen de gode funksjonene fra dette systemet.

Du får tilgang til et dashboard hvor du selv kan velge hvilken data du vil se på skjermen. Her får du full oversikt over hvilke timer du kan selge til hvem, hvilke kunder du burde kontakte og hvem av dine ansatte som er tilgjengelige når. Ved smart bruk av data blir kunder, eksisterende data og ordrer til nye muligheter.

Vi i Cloud Connection vil hjelpe våre kunder med hele reisen til skyen. Spar kostnader og optimaliser din hverdag med alle dine forretningssystemer i skyen. Vi sørger selvsagt også for at integrasjonen mellom Contracting Works og ditt økonomisystem blir implementert og satt i drift.

PowerOffice

Vi tilbyr også PowerOffice som økonomisystem

Ta kontakt med oss for mer informasjon, vi hjelper deg mot en enklere hverdag!