Hopp til hovedinnhold
Kolleger i prat ved kaffemaskinen

RENAS AS har automatisert kundereisen med SuperOffice og Verified

Cloud Connection var med på laget da RENAS ønsket å få på plass en intuitiv avtale- og signeringsløsning for deres medlemsbedrifter.

RENAS er en medlemsbedrift som jobber med gjennvinning av EE-avfall og batterier på vegne av produsenter og importører med produsentansvar. I dag har de nær 2600 medlemmer over hele landet. Medlemmene representerer alle bransjer og virksomheter, og spenner fra små enkeltpersonforetak til noen av landets største industribedrifter.

Tidligere mottok de utfylte medlemsavtaler som scannede PDFer - ofte fylt ut for hånd. Utfordringen ble å tyde håndskrift og videre registrere det riktig i SuperOffice. SuperOffice har alltid vært 'hubben' i selskapet, og da RENAS ønsket å automatisere deler av prosessen for innregistrering av nye medlemmer, ble Cloud Connection en naturlig del av dette prosjektet.

Skjermdump av avtaleløsningen hos RENAS

Sammen med RENAS og vår partner Verified laget vi en løsning der nye medlemmer selv registrerer og signerer medlemsavtalene direkte på RENAS sine nettsider. Der får de oversikt over hvilke avtaler de allerede har, og hvilke andre avtaler de kan inngå. Med automatisk oppslagsverk mot Brønnøysundsregisteret er både medlemmene og RENAS sikre på at avtalene skrives mot riktig selskap og foretaksnummer. Når avtalen er signert, får medlemmene en automatisk bekreftelse på e-post, og de ansatte i RENAS får den nye informasjonen lagret på riktig firma i SuperOffice.

Med dette prosjektet fikk vi laget en løsning som var helt skreddersydd til oss, og som passet til vårt behov.
Anja Ronesen

Markeds- og kommunikasjonssjef, RENAS AS

I videoen forteller markeds- og kommunikasjonssjef Anja Ronesen om de positive resultatene de har oppnådd med deres nye avtale- og signeringsløsning.

Les flere kundehistorier her

Se alle kundehistorier