Parketteksperten med WooCommerce og Visma Net ERP

Amanda Bunes
Sep 22, 2020 8:41:46 AM

Parketteksperten er en gulvspesialist som selger varene sine til både privat-, og bedriftsmarkedet. For dem har nettbutikk og e-handel blitt spesielt viktig den siste tiden.

Derfor er vi i Cloud Connection glade for å kunne hjelpe dem over til en litt enklere hverdag, hvor økonomi og logistikk flyter automatisk. 

For Parketteksperten var det avgjørende å få på plass  integrasjoner mot Axia Frakt og WooCommerce, da ordrene som kom inn ble for mye å håndtere med manuell punching mellom ulike systemer.

Sammen med Cloud Connection har de nå byttet ut sitt gamle system til fordel for skybaserte Visma.net ERP som inneholder støtte for finans, logistikk og lønn.

parketteksperten_kundelansering (1)

I dag benytter parketteksperten Visma.net ERP som en hub for alle bedriftens operasjoner. Når en vare selges, oppdateres varebeholdning både på nettsiden og kundekortet i Visma.net ERP. Ordrenummeret overføres deretter til Axia sammen med all kundeinformasjon, og Parketteksperten får til slutt ut en merkelapp med frakt-etiketten. Best av alt: Alle operasjoner skjer helt automatisk!

Gratulerer Parketteksperten, dere har gått All In med Cloud Connection! 

Kanskje du liker

disse historiene om Varehandel