Hopp til hovedinnhold

Vi hjelper deg å forenkle arbeidshverdagen til alle ansatte

En bedrift er ingenting uten sine ansatte. Vi hjelper både stor og små bedrifter å installere oppdaterte HRM-systemer som forenkler arbeidshverdagen til de ansatte, og som gjør oppfølging enkelt og personlig.

Lønn & Personal

Med et lønnssystem i skyen kan dine ansatte til enhver tid holde oversikt på feriedager, enkelt melde og registrere sykedager, og sende alle utlegg elektronisk og effektivt.

Vi kjenner din bransje og forstår din hverdag

I over 30 år har vi levert løsninger innen ERP, CRM og HRM. Vi har kunder i de fleste bransjer, og fra lokale små bedrifter til store internasjonale konsern. Vi har gjennom årene utviklet flere bransjeløsninger og skreddersydde versjoner av våre økonomisystemer for din bransje og hverdag.

I tillegg samarbeider vi med andre selskaper som leverer integrasjoner for spesifikke bransjer. Nedenfor ser du noen av bransjene vi har løsninger for – finner du ikke din bransje? Ikke fortvil, vi hjelper deg uansett!

  Vi er tilgjengelige og tilbyr flere tjenester til våre kunder

  Et system er verdiløst uten god intern integrering. Vi er tilstede gjennom hele implementeringsfasen, men også i ettertid om du har spørsmål eller trenger en hjelpende hånd. Vi tilbyr også driftsstøtte gjennom våre dyktige samarbeidspartnere.

  Har du noen spørsmål? Bare fyll inn skjemaet under så tar jeg kontakt med deg

  Joakim Svendsen

  Salgsleder ERP & HRM, Oslo

  Les mer om andre forretningsområder vi kan hjelpe deg med