Hopp til hovedinnhold

Vi hjelper deg å vokse, eller beholde riktig størrelse

I over 30 år har vi jobbet med å levere løsninger innen ERP og rapportering. Vi er stolte av å score høyt på kundetilfredshet og kalle oss din totale samarbeidspartner - før, under og etter at du blir kunde hos oss. Sammen finner vi de riktige løsningene for din bedrift og dine ambisjoner.

På jakt etter nytt ERP-system?

Er du på jakt etter nytt ERP-system er det hovedsakelig to systemer som gjelder. Vi hjelper deg å finne ut om Visma.net eller Visma Business NXT er det riktige systemet for din bedrift og deres behov.

Vi har løsninger for alle bedrifter

Vi hjelper deg å finne de beste løsningene for deg. For å optimalisere driften finner vi de beste systemene og integrasjonene tilpasset din bedrift og bransje.

Bilde av kontor
Foto: Kyle Meyr

Vi kjenner din bransje og forstår din hverdag

I over 30 år har vi levert løsninger innen ERP, CRM og HRM. Vi har kunder i de fleste bransjer, og fra lokale små bedrifter til store internasjonale konsern. Vi har gjennom årene utviklet flere bransjeløsninger og skreddersydde versjoner av våre økonomisystemer for din bransje og hverdag.

I tillegg samarbeider vi med andre selskaper som leverer integrasjoner for spesifikke bransjer. Nedenfor ser du noen av bransjene vi har løsninger for – finner du ikke din bransje? Ikke fortvil, vi hjelper deg uansett!


Vi er tilgjengelige og tilbyr flere tjenester til våre kunder

Et system er verdiløst uten god intern integrering. Vi er tilstede gjennom hele implementeringsfasen, men også i ettertid om du har spørsmål eller trenger en hjelpende hånd. Vi tilbyr også driftsstøtte gjennom våre dyktige samarbeidspartnere.

Har du noen spørsmål? Bare fyll inn skjemaet under så tar jeg kontakt med deg

Joakim Svendsen

Salgsleder ERP & HRM, Oslo

Les mer om andre forretningsområder vi kan hjelpe deg med